Huisjekijken bij | Barbara haar caravannetje

caravan van website 2 bewerkt

Oude publicatie 

Zodra je dit lieve caravannetje ziet, kun je maar één ding denken: Wat leuk! En dat komt goed uit, want zo heet hij ook. Caravannetje ‘Wat leuk’ is van Barbara Meihuizen. Met veel liefde opgeknapt is ‘Wat leuk’ een echt schatje geworden. We gaan huisjekijken caravannetje kijken bij Barbara… In oktober 2013 kocht ik een oud Adria caravannetje uit 1980 met de bedoeling deze te pimpen. Mijn man zag het eerst helemaal niet zo zitten maar gaandeweg werd het toch ons project.

caravan van website bewerkt

De kleuren die ik gebruikt heb voor mijn caravannetje zijn Flexa Wolkenwit zijdeglans en Histor Pluis S 20202- B10G.

Het was leuk om daar allebei mee bezig te zijn maar toen hij eenmaal af was, dachten wij: wat nu? Zelf hebben wij een nietszeggende Hobby caravan en om nou met deze caravan met zijn viertjes drie weken lang op vakantie te gaan, zagen wij niet zitten. Hij is tenslotte maar drie meter lang. caravan interieur bewerkt Maar omdat hij zo schattig was geworden, wilde ik hem ook niet verkopen. Dus toen zijn wij hem gaan verhuren en dat werd tot onze verbazing een groot succes. caravan interieur 2 bewerkt Zelf hebben wij er ook nog heel veel plezier van. Een weekendje weg of gewoon een dagje recreëren in het bos. Lekker een picknickje mee… geweldig! keukenblokje bewerkt Ook heb ik er een paar keer mee op een beursje gestaan met mijn brocante. Gezellig met een terrasje voor de caravan voor een kopje koffie of thee. caravan met zitje bewerkt

Kijk ook op mijn website: www.watleukcaravan.123website.nl of mijn Facebook pagina.

Groetjes,keukenblokje 2 bewerkt

Barbara

 

Een reactie op “Huisjekijken bij | Barbara haar caravannetje

Geef een reactie