Ninneke’s Corner | Valentijn hart

Column valentijn hart  (5)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 kleinkinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Ik heb een hart voor jullie ….

Valentijn hart

Column valentijn hart  (3)

Eenvoudig en vlug klaar

Omdat Valentijn eraan komt,heb ik een eenvoudig bloemstuk gemaakt.In de vorm van een hart natuurlijk.Ook al doe je niet mee aan de dag der verliefden.Is zo een hart toch steeds mooi,Om ergens op te hangen,of te leggen.Het kost niet veel moeite,het te maken.Gewoon een ijzer draad plooien in de vorm van een hart.Ik heb hiervoor een kleerhanger van bij de droogkuis gebruikt.Er stukjes mos op vast binden met garendraad.Enkele pipetten eraan vast maken met ijzer draad.Voorzien van water.Dit gaat goed met klein maatbekertje.Roosjes in de pipetten plaatsen.Lint of touw rond de pipetten binden.Zodat deze niet meer te zien zijn.Eventueel nog een snoer met parels er rond.Touw van boven aan het hart binden.Mooie plek toe bedienen.

Column valentijn hart  (3)

Mooi met dat mos

Column valentijn hart  (5)

Hanger van mos in hartvorm

 

Column valentijn hart  (6)

For my valentine

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op facebook/Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie