Voor jou getest |Volkswagenbusje handverwarmers en 3D Volkswagencamper puzzel, te leuk!

volkswagen 2015-11-01 16.53.37In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! Deze keer hebben we voor je getest de leuke Volkswagen handverwarmers en Volkswagencamper 3d bouwpakket

VW Camper heat packs voor je handen

Als je graag kampeert dan weet je het ongetwijfeld: hoe warm het ergens overdag ook wordt, ‘s avonds en ‘s nachts wordt het vaak heel koud. De VW Busje handverwarmers houden je handen dan lekker warm, zodat jij gewoon door kan gaan met het lezen van je boek, of in elk geval zonder bevroren vingers je slaapzak kan dichtritsen.2015-10-27 10.11.23

Volkswagenbusje handverwarmers

De VW Busje handverwarmers zijn in feite gewoon een soort mini kruikjes voor je handen en passen precies in de palm van je hand. In elke set zitten twee handverwarmers met het uiterlijk van een stoere VW Camper: eentje in het rood en één in het blauw. Ze blijven extra warm als je ze bijvoorbeeld in je jaszak of handschoenen doet. De kruikjes kunnen tot 55 graden Celsius worden en je kan ze keer op keer gebruiken. De eerste keer moet je het metalen deeltje klikken, de keren daarna kan je ze verwarmen in heet water.

Zelf een Volkswagenbus bouwen

Droom je er van om met je zelf gebouwde VW camper door Europa te touren? Wil je niets liever dan al je vrije tijd besteden aan het bouwen van een klassieke auto? Begin dan snel aan je eigen Volkswagenbus. Met de Build Your Own 3D Volkswagenbusje bouw je je eigen campervan. Oké, hij is niet zo groot als the real deal, maar je moet toch ergens beginnen?

2015-10-27 10.05.023D Volkswagencamper puzzel

Als je het nog niet aandurft om direct een echte Volkswagenbus uit elkaar te slopen en op te knappen, kun je hier even mee oefenen. Even oefenen voor je een echt hippiebusje op de kop tikt dus. De puzzel is leuk voor volwassenen, maar ook voor kinderen.

2015-11-01 16.53.37Je koopt deze leuke Volkswagen spulletjes online bij Ditverzinjeniet.nl. Dit leuke online gadgetbedrijf heeft hele leuke en orignele kadootjes voor een verjaardag of voor jezelf!

Deze Volkswagentjes hebben ons hart gestolen en  zijn ons erg bevallen een aanrader!

webwinkelstempel HK PROOF Wil je al onze eerdere aanbevelingen bekijken klik hier.

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie