My Creative Thoughts | Scandinavisch Wonen

images-5Nelette van der Heide is 51 jaar, getrouwd en heeft twee uitwonende kinderen. Door haar brede interesse in brocante, interieur, meubels opknappen, bloemschikken maar ook voor alles op het gebied van bezig zijn met kinderen, zal zij middels haar tweewekelijkse blogs een grote inspiratie voor jullie zijn. Met een blognaam die perfect bij haar aansluit zal ze jou uitdagen zelf aan de slag te gaan…My creative thoughts!

SCANDINAVISCH WONEN:
image
Scandinavisch wonen is helemaal in.
De invloed van het noorden wordt steeds groter in de interieurwereld. Scandinavisch wonen is te verdelen in verschillende stijlen.
Zwart, wit, grijs met natuurlijke materialen waaronder blond hout, rotan en bamboe. Dit interieur is helemaal in balans en straalt veel rust uit.
Industriële accenten komen in dit interieur prima tot zijn  recht.
image_1
Het andere interieur is een witte basis maar dan met pastelkleuren of een vleugje neon.Grafische prints in ruit- en diamant vormen.
Foto’s en teksten passen ook helemaal thuis in dit interieur.
2015-03-23_17.38.59
Een stijl die tijdloos en eenvoudig is en mooi van zichzelf. Met een paar kleine details verander je het interieur in een handomdraai .
Wat accessoires,  kussens en stoffen met prints voeg je toe aan de basis van je interieur. De basis zelf gaat hoogst waarschijnlijk nooit vervelen.
Vind je zwart/ wit wat saai worden dan voeg je wat kleur toe.
image_2
SCANDINAVISCHE WONEN:
Haal je inspiratie voor details en accessoires  op de volgende sites:
House doctor
Bloomingville
Ferm living
Tine K.
Madam Stoltz
Hopelijk heb ik je weer kunnen inspireren. Groetjes, Nelette

My Creative Thoughts

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie