DIY|5 Leuke opbergplekken voor je mobiele telefoon

3bc858620cdaccf530f8585930c5ca70

Ben jij vaak je mobiele telefoon kwijt? Berg het dan direct als je thuiskomt op in een gezellige houder die je heel makkelijk zelf kunt maken. Word je soms ook helemaal gek van al die snoertjes van de opladers van je telefoon? Dan bieden deze 5 leuke opbergplekken, die je heel gemakkelijk zelf kunt maken uitkomst. 

Maak een telefoon buidel

Maak zelf zo’n leuke buidel die je ophangt aan de stekker. Staat gezellig en zo kun je ook je oplaadsnoer mooi opbergen. De materialen kun je natuurlijk zelf kiezen. Deze leren versie is onze favoriet. Maar ook in leuke stofjes als Denim zijn ze stoer en stevig om te gebruiken.3bc858620cdaccf530f8585930c5ca70a3ab0bcd116b36ffc47a2315b6d8e3c5

Een houten bakje voor je Samsung telefoon en andere spulletjes

Je telefoon kun je mooi neer zetten op dit zelf gemaakt houten bakje. We hebben een voorbeeld genomen voor Samsung toestellen. Met de Samsung toestellen kun je hele mooie foto’s maken. We gebruiken ons Samsung toestel voor mooie reportages, eerder dan een spiegel reflex camera, de foto functie is tegenwoordig zo geavanceerd. Door deze in de uitsparing te zetten kun je een leuke diashow laten afspelen van jouw mooiste foto´s. Maar terug naar de DIY tip, je kunt ook je Samsung tablet erop kwijt om je gemiste uitzendingen terug te kijken onder het genot van een bakkie koffie of thee. Deze houten houder, inclusief een gaatje voor je telefoonsnoertjes,  helpt je om georganiseerd te blijven en decoratief nuttig te zijn. il_570xN.1175349869_gytod2251c481ba4a340a2650c1a325990aa

Maak een wc houder  in je toilet

Maak zelf een metalen of houten houder voor je wc rol en telefoon dat je bevestigd aan de muur. Je kunt ook bij lang bezoek de telefoon natuurlijk rechtopzetten.ac1892cbb94cfc33515ab6459c118369

 

Lees ook: Welke provider kies je voor al je internet activiteiten?

Gebruik decoratief oude hout
Nog een leuke oude plank over? Die kun je prima gebruiken om je Samsung toestel, tablet en andere apparaten op neer te zetten. Wel even opletten met stroom en water, maar een goed opgeladen divise kun je uren genieten in je bad. Maak een uitsparing voor je wijntje en wat wil je nog meer. Laat maar vollopen dat bad.a968b5f525e64a54dd948ec4aa1db162

Nog een leuke tip
Je kunt hem helemaal zelf in elkaar knutselen, de oplaadsnoer of oortjes houder. Maak verschillende uitvoeringen voor ieder lid van het gezin.  Leuk om te maken op een regenachtige middag met de kids. Misschien ruimen ze het nu wel netjes op? 662fcdde6a64d8f10bbf7aade2f80ac2

Let wel op bij al deze leuke decoratieve ideeen dat het opladen van je divise in brand kunnen vliegen. Dus laadt het nooit onbeheerd op! 

Wij hebben nog veel meer leuke DIY tips voor je. Een overzicht bekijk je hier

Veel DIY plezier

 Beeld: Pinterest en Etsy

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie