Ninneke’s Corner | Paaseieren zien het rooskleurig in

 

IMG_0142 - kopie !!!!!!!!!!!! (1)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 kleinkinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Paaseieren met een vleugje romantisch roze.

 

Paaseieren zien het rooskleurig in

IMG_0064 - kopie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Romantisch lief

Weldra is het weer Pasen. Ik heb alvast decoratie eieren gemaakt. Fris witte met een accent in verschillende roosgekleurde tinten op. Ze zien er romantisch lieflijk uit. Zo met de bloemetjes erop. Mooi in een brocante kopje. Of een aantal bijeen in glazen stolp. Ik ben persoonlijk niet zo voor een paasboom. Om één of andere reden vind ik dat niet mooi. Maar hier en daar een sfeerhoekje met was paasdecoratie vind ik wel leuk ogen. Deze eieren zijn super makkelijk te maken. Gewoon van die piepschuim eieren, eerst een laagje primer voorzien. Nadien nog twee lagen witte verf voorzien. Ik heb marmer wit genomen. Dan zo van die bloemblaadjes erop vastspelden met kopspelden. Schik de bloemblaadjes wat over elkaar. Zorg voor kleuren die bij elkaar passen. Meer is daar niet aan. Eenvoudig te maken maar wel mooi.

IMG_0106 - kopie !!!!!!!!!

Sfeervol hoekje

IMG_0116 - kopie !!!!!

Mooi in zo een brocante kopje

IMG_0142 - kopie !!!!!!!!!!!! (1)

Met schattige konijntjes erbij

IMG_0142 - kopie !!!!!!!!!!!! (2)

Eenvoudig te maken

IMG_0064 - kopie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Charmante eieren

 

Lieve  groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op mijn eigen pagina op Facebook: Ninneke’s corner.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie