Wil je ons helpen en zelf besparen op je energieverlies, door isolatie van je huis?

huis infraEnergie besparen
Spouwmuur isolatie, dubbelglas, dakisolatie?
Er is veel om te doen, wie wil er nu geen energie besparen in de huidige tijd! Doe je het niet voor het milieu, dan is het wel voor je portemonnee. Echter, niemand weet waar je moet beginnen, of waar je goed aan doet. Wat ga je isoleren en wat gaat dat dan wel niet kosten? Kan ik subsidie ervoor krijgen?

Klik hier direct naar de enquête

Drone infrarood registratie van je woning

Er komt een nieuwe dienst aan die je er volledig over kan informeren. Middels een drone worden er opnamen gemaakt van de woning. De drone is uitgerust met een speciale warmtecamera en zo is duidelijk te zien waar en hoeveel warmteverlies er optreed.
Met de gegevens van de warmtecamera wordt een rapport samengesteld. Daarin kun je zien hoeveel energie er bij je verloren gaat en wat je hier aan kunt doen. Tevens krijg je advies over de subsidieregelingen in jouw gemeente. Indien gewenst, kun je ook geholpen worden bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

drone met infraEnquête
Op dit moment word er hard gewerkt, om deze dienst van de grond te krijgen. Om dit te verwezenlijken word de hulp ingeroepen van de Huisjekijken.com lezers. Door een enquête willen we er achter komen wat onze lezers denken over het gebruiken van deze nieuwe dienst.

Lezers van Huisjekijken.com die de enquête invullen, krijgen 20% korting. (Indien deze nieuwe dienst van start gaat en ze hier gebruik van willen maken).

De enquête duurt niet lang. Je kunt hem binnen een paar minuten invullen. Help dus het milieu en je portemonnee om er beter van te worden.

Klik hier voor de enquête

huis infra

 Bedankt | Dronepower

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

Geef een reactie