Ninneke’s Corner | Decoratie paaseieren met een knipoog naar de zomer

 

Decoratie eieren met knipoog naar het voorjaar B (24) - kopieIk ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 kleinkinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Paaseieren met gele zonnige tinten. 

 

Decoratie paaseieren met een knipoog naar de zomer.

28336321_10216225351973299_1738146213025074914_o

Van deze eieren word je vrolijk

Na mijn eerste release vorige week van decoratie paaseieren voor dit jaar, had ik de smaak weer te pakken. Heb nu een editie klaar gestoomd met zonnig gele tinten. Van deze eieren word je vrolijk. Met een knipoog naar de zomer toe. Gele bloemenblaadjes op de fris witte eieren. Ze verschillen in principe niet met de vorige, enkel de kleur van de bloemen erop. De werkwijze is gewoon hetzelfde. Zo kun je even bekijken welke kleur je het meeste bevalt of in je huis past. De vogeltjes erbij geeft het nog iets extra leuk. Dus ik herhaal het nog maar eens even; piepschuim eieren in primer zetten en dan twee lagen witte verf. Dan de kunststof blaadjes erop spelden. Je kan ook de eieren in een zacht geel schilderen dat is ook erg mooi.

28336321_10216225351973299_1738146213025074914_o

De paashaas brengt een zonnige Pasen

Decoratie eieren met een knipoog naar het voorjaar A (1)

Charmant landelijke Pasen

Decoratie eieren met een knipoog naar het voorjaar A (7)

Lieflijk mooi

Decoratie eieren met een knipoog naar het voorjaar A (10)

Mooi zo in de kopjes met vogeltjes op afgebeeld en de schaaltjes erbij met gele tinten.

Decoratie eieren met een knipoog naar het voorjaar A (15)

Yellow Easter

Decoratie eieren met knipoog naar het voorjaar B (7) - kopie

Een eierdopje met afdekklok doet het er goed bij.

Decoratie eieren met knipoog naar het voorjaar B (17) - kopie

Sfeervol

Decoratie eieren met knipoog naar het voorjaar B (24) - kopie

Detail

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op mijn eigen pagina op Facebook: Ninneke’s corner.

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie