Ninneke’s Corner Culiniar | Speculaas milkshake

 

IMG_8387Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 kleinkinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Milkshake komt in alle smaken voor. 

 

Speculaas milkshake

IMG_8387

Heerlijk

Hunkerend, dagdromend over de zomer, zette me aan op een milkshake te maken. Een speculaas milkshake. Omdat ik gek ben op speculaas en omdat ik speculaaskruiden ook altijd in huis heb.  Misschien is het op de moment nog te koud om deze verfrissende milkshake te nuttigen. Alhoewel :-) , kan toch altijd.  het is zo klaar en smaakt lekker.

IMG_8387

Milkshake

Wat heb je nodig:

een halve liter vanille roomijs

wat fijne kristal suiker

150 ml volle melk

2 a 3 eetlepels speculaaskruiden.

Bereiding: doe de vanille roomijs in een grote maatbeker of kom. Doe er de melk bij en de speculaaskruiden. Alsook enkele eetlepels fijne kristalsuiker. Mix met staafmixer, of doe alles in een blender.

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op mijn eigen pagina op Facebook: Ninneke’s corner.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie