Ninneke’s Corner | Blue easter

 

Column Blue Easter B (25)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (plus)mama van 4 kinderen, en (plus) oma van 4 kleinkinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Blauwe editie.

 

Blue easter

Column Blue Easter B (22)

Mooie blauwtjes

Deze keer laat ik jullie een blauwe reeks paaseieren zien. De smurfen zouden er zeker blij mee zijn :-) . Je kan er eindeloos mee decoreren. Zo zie je maar dat je de eieren ook kan afstemmen op een servies dat je hebt. Sommige mensen vinden blauw koel overkomen, maar ik vind het toch wel mooi. Zorg voor kleine accenten die erbij passen in zelfde kleur. Een hartje, lepels, servet, beertje of konijntje. Opgerolde muziekpartituren doen het er goed bij, alsook oude lieflijke postkaarten. Een stenen of zinken kan/kruik. Een kleine zinken emmer met gewone eieren in. Een bloempot met wat blauwe bos hyacinten Je kan je inspiratie de vrije loop laten. Ik vind mijn missie een blauwe Pasen geslaagd, hier heb ik zeker geen blauwtje mee gelopen :-) .

Column Blue Easter B (22)

Blauw getint hoekje

Column Blue Easter B (2)

Een smurfige Pasen

Column Blue Easter B (31)

Blauw/wit

Column Blue Easter B (25)

Close up

Column Blue Easter B (19)

Mooi met het blauwe servies gecombineerd

Column Blue Easter B (14)

Blauwe editie decoratie paaseieren

Column Blue Easter B (8)

Close up

Column Blue Easter B (7)

Een blauwe Pasen

Column Blue Easter B (4)

Mooi met het hartje erbij.

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op mijn eigen pagina op Facebook:Ninneke’s corner. Je bent van harte welkom.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie