Ninneke’s Corner |Pink easter

 

Pink easter klein konin beertje appel B (29) - kopieIk ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns.

 

Na een blauwe versie kon een rooskleurige niet wegblijven. :-) 

 

Pink easter

Pink easter klein konin beertje appel B (11) - kopie - kopie

Zachtroze decoratie ei

Onder het mom voor elk wat wils, heb ik een andere kleur nuance gebruikt. Na de lading in baby blauw, nu wat eieren in baby roze.  Zeer lieflijk romantisch. Maar kan evengoed met wat blauw erbij goed werken. Heb er een zeer zacht blauw oud bestekdoosje bij gezet. Met kleine witte stipjes op.  Als het blauw maar niet te fel is kan het bij het roze. Mix en match met wat leuke spullen die het er goed bij doen. Wat kwarteleitjes, stapeltje mooi linnen. Oud bestek, brocante kopjes, schoteltjes, kannetjes. En wat denk je van een super klein schattig konijntje. Echt petieterig klein, kun je goed zien in vergelijking met de lepel waar het ook is in afgebeeld. Decoratie eieren het blijft leuk om ze te maken, alsook er sfeer mee te bepalen. Omdat ze van piepschuim zijn, kun je ze makkelijk veilig weg bergen in een opberg box of doos.  Ben je een nieuwe volger op huisje kijken? Kijk dan even in de voorgaande columns, hoe deze te maken.

Pink easter klein konin beertje appel B (30) - kopie

Klein pluchen konijntje in subtiel roze doet het goed bij de zacht roze eieren

Pink easter klein konin beertje appel B (29) - kopie

Zachtblauw en zacht roze gaat mooi samen

Pink easter klein konin beertje appel B (23) - kopie

Sfeervol paashoekje

Pink easter klein konin beertje appel B (22) - kopie

Rooskleurige Pasen

Pink easter klein konin beertje appel B (20) - kopie

Staat leuk in brocante kopjes

Pink easter klein konin beertje appel B (19) - kopie

Pink easter

Pink easter klein konin beertje appel B (14) - kopie - kopie

Sweet easter

Pink easter klein konin beertje appel B (1) - kopie

Mooi voor in de keuken

Pink easter klein konijntje en bertje appel A (26) - kopie

Schepje Pasen

IMG_0567-3-3 - kopie

Schattig

IMG_0567-3-2 - kopie

Mini ( Paas) konijntje

IMG_0567-3 - kopie

In de kijker gezet

Pink easter klein konin beertje appel B (11) - kopie - kopie

Sfeervol, charmant

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op mijn eigen pagina op Facebook:Ninneke’s corner.

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie