Styling Aan Zee| vakantiehuizen met rendement! Voor en Na

4. Tuinkamer en tuin kopieMijn naam is Monique Busch en ik ben sinds augustus 2017 eigenaar van Styling Aan Zee. Hiervoor was ik 10 jaar lang Financieel interimmanager. Een bijzondere stap? Voor mij niet! Financieel interimmanager is een mooi vak, maar op het financiële vlak mag je niet te creatief worden. Stylist is een mooi én creatief vak, maar vaak weinig zakelijk. Dit is voor mij een mooie manier om het creatieve stuk van styling te combineren met de zakelijkheid van verhuur van vakantiewoningen.

Vanaf nu mag ik jullie meenemen in mijn belevenissen bij het inrichten van vakantiehuizen. Hartstikke leuk, en wellicht verblijven jullie ooit in een vakantiehuis dat ik ingericht heb.

Het eerste zaadje voor Styling Aan Zee is eigenlijk al in 2015 geplant. Toen hebben we in Cadzand ons vakantiehuis gekocht en met veel plezier verbouwd en ingericht. Als jullie de foto’s van destijds zien, is voor jullie vast moeilijk voor te stellen wat ik in dit huis zag. Maar ik was vastbesloten; dit was het ideale vakantiehuis! De lichtinval, de ligging, de mogelijkheid om te verbouwen. En ik zag ook al voor me hoe het moest gaan worden! Van het begin af aan was duidelijk dat we dit huis ook wilden verhuren. De inrichting moest dus een goede combi worden van eigen smaak en geschikt voor verhuur.

Voor de verbouwing:

001      004

Ons huis in Cadzand is geheel ingericht in een stoere strandsfeer. Stoere materialen met rustige vergrijsde tinten. Lekker licht, voldoende ruimte voor 8 personen en zo ingericht dat iedereen zich snel op zijn gemak voelt. Een fijn ingericht vakantiehuis is ook een huis dat aansluit bij de omgeving waar het staat. Huurders kiezen immers bewust voor een huis bijvoorbeeld bij het strand of in het bos. Hoe fijn is het dan als de inrichting van het huis daar op aansluit?

Na de verbouwing:

3. Zithoek kopie4. Tuinkamer en tuin kopie

Wil je meer foto’s van ons vakantiehuis zien?

Kijk dan ook eens op Facebook: Vakantiehuis Cadzand-Bad Meidoornstraat 5 of Styling Aan Zee.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie