Rivièra Maison Give away voorjaars collectie t.w.v. €210.00

20180320_102206Delen en liken is kans op een cadeaupakket t.w.v. 210,00 euro van Rivièra Maison bij Huisjekijken.com!

#1: Like Facebook Rivièra Maison  en maak kans op een cadeaupakket t.w.v. 210,00 euro van Rivièra Maison & @huisjekijken

#2: Type alleen het woord Rivièra Maison (als tag) onder bij de reacties op onze facebook pagina

#3: Deel deze foto en tag je vrienden die dit ook moeten weten

Winnaar wordt 5 april 2018 na 12.00u as. gekozen en hier bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Bekijk ook  https://youtu.be/cv-J2WUxS4Y

We hebben voor de 2e keer een te gek woonpakket samengesteld om een Give away te doen voor de leden en fans van Huisjekijken.com community. Hoe leuk is dat! Wij zijn al jaren fan vanRivièra Maison en blijven ons verbazen over de steeds weer nieuwe collectie die 2 keer per jaar wordt uitgebracht. Wat een creativiteit!  Inmiddels is het geen woonmerk meer maar een lifestyle. We zijn er dan ook  trots op om met dit bedrijf een te gekke Give away te doen. We hopen dat jullie ook net zo enthousiast zijn als wij. Hieronder een overzicht van de te winnen producten, we love it!

Productinformatie

20180315_120418Basic Bali Mirror L

  1. Diameter in cm: 40
  2. Hoogte in cm: 61
  3. Materiaal: glas, bamboe
€ 49,95 
 De Basic Bali Mirror L zorgt voor dat natuurlijke gevoel in huis vanwege de bamboe omlijsting. De spiegel is ook verkrijgbaar in de maat medium.

20180315_120043Benirras Photo Frame 13×18

  1. Breedte in cm: 20
  2. Diepte in cm: 3
  3. Hoogte in cm: 15
  4. Materiaal: mangohout, glas
€ 17,95
Deze chique fotolijst met gouden omlijsting staat in een houten blok, wat hem een stoere look geeft. Bewaar uw favoriete herinneringen in dit fotolijstje, bijvoorbeeld vakantiefoto’s of andere items zoals gedroogde bloemen of veren. Ook verkrijgbaar in afm: 10 x 15 cm.

20180315_120025Lombok Lantern nude S

Breedte in cm: 15

Hoogte in cm: 18

Lengte in cm: 15

Materiaal: wilg, metaal

€ 22,95
Het Indonesische eiland Lombok was de inspiratiebron voor deze mooie wilgen lantaarn. De gevlochten lantaarn is voorzien van een glazen windlicht zodat de kaars er veilig in kan branden. Ook verkrijgbaar in de kleuren green en white.

20180315_120210Pure Pleasure Throw nature green 170×130

  1. Breedte in cm: 130
  2. Lengte in cm: 170
  3. Materiaal: 100% katoen
€ 119,00
Dit prachtige plaid in de kleur nature green heeft een fijne structuur en is gemaakt van katoen. Door de effen kleur is hij makkelijk te combineren. Ook verkrijgbaar in de kleur stone grey.

Wil je meer weten over de leuke producten van Rivièra Maison lees dan verder…

Our story

Een visie is een idee met de kracht om werkelijkheid te worden. Ons idee is een internationaal succesvol interieurmerk neer te zettenEen merk met een sterke beleving, een ‘way of life’ waar genieten een zeer belangrijk aspect is. Wij willen graag een interieurmerk aanbieden waar een breed publiek een ‘feel good’ associatie mee heeft. Exclusiviteit, sfeer en service zijn daarbij de kernwaarden.riviera-maison

Exclusiviteit

Exclusiviteit is mogelijk door de gehele collectie – meer dan 3.000 producten – zelf te ontwerpen. Inspiratie en ideeën zijn er bij de ‘man achter Rivièra Maison’ Henk Teunissen in overvloed en worden opgedaan in grote wereldsteden maar ook in de landelijke Provence. Een collectie neerzetten die warmte uitstraalt en exclusief is, blijft één van de pijlers van Rivièra Maison.riviera

Sfeer en service

Een absolute voorwaarde is dat onze producten sfeer uitstralen. Sfeer die ook terug te vinden is in onze winkels. Daarom is een team van stylisten continu bezig onze winkels sfeervol in te richten om zo de klanten inspiratie te geven. Elke week komen er nieuwe producten bij en acht keer per jaar wordt de collectie en dus ook onze winkels compleet vernieuwd. Last but not least, staat service en klantvriendelijkheid bij Rivièra Maison in een hoog vaandel. Gewoon ‘goed’ is voor ons niet goed genoeg!web-visual-univers_1443003309414_hd_1413561716160_Riviera-maison_front

Hoe ziet de toekomst eruit? Rivièra Maison wil uitgroeien tot een sterk merk en tot één van de meest gewaardeerde ondernemingen op het gebied van interieur, waar dan ook ter wereld.

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie