In de Suite | krans van kwarteleitjes (van de A!)

kwartelWil je met pasen ook zo’n gezellige krans van (nep!) kwarteleitjes, zorg dan nu al dat je je materialen in huis hebt…bij de Action liggen nu bakjes van 12 eitjes. Voor een volle krans heb je zo’n 170/180 eitjes nodig. Het ligt er een beetje aan hoe groot je krans is en wat je er nog allemaal tussen doet.

~dit is een bewerking van een eerdere publicatie uit Huisjekijken~

Voor onderstaande krans heb je er natuurlijk lang niet zoveel nodig…

krans kwarteleieren

In de basis komt het erop neer dat je dit nodig hebt:

- bakje(s) met nep kwarteleitjes

- lijmpistool

- Tillandsia (tuincentrum)

- kleine dunne takjes voor opvulling

- evt veertjes

- stro of hooi voor tussen de eitjes

- krans voor de basis; wil je de hele krans vol gaan plakken met eitjes, neem dan een basis stro-krans en genoeg eitjes;  wil je de krans zichtbaar laten pak dan een mooie decoratieve takkenkrans, je hebt dan ook lang niet zoveel eitjes nodig.

Wil je je hele strokrans vol met eitjes plakken zorg dan dat je lijmpistool goed heet is, dan is het een kwestie van de eitjes goed tegen elkaar aan op de krans plakken. Zorg dat ze netjes in dezelfde richting liggen. Mocht je toch nog hier en daar een gaatje hebben, vul dit dan op met wat Tillandsia.

kwartel

Heb je een decoratieve krans bepaal dan waar op de krans je de eitjes wil plakken. Maak een goede verdeling en bepaal of je er nog stro, houtjes of veertjes bij plakt.

De eitjes zijn ook heel erg leuk om in jute te leggen. Drapeer wat jute in een ronde kom of schaal en leg wat eitjes in wat hooi of fijne takjes.

action kwarteleitjesHet advies…rennen naar de Action; voor je het weet zijn de schappen weer leeg!

Groetjes, Sandra | In de Suite

In de Suite handgemaakte woonaccessoires vind je op Facebook en in de Huisjekijken Webwinkelstraat.
GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie