Ninneke’s Corner | Aan deze paas tafel zou de paashaas zelf mee willen aanschuiven.

 

Column tafel aankleding Pasen 2018 A (37) - kopieIk ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns.

 

Kijk maar uit , voor je het weet zit de paashaas zelf mee aan tafel.

 

Aan deze paas tafel zou de paashaas zelf mee willen aanschuiven.

Column tafel aankleding Pasen 2018 A (31) - kopie

Uitnodigende paastafel.

Deze tafel aankleding voor Pasen scoort bij iedereen, bij jong en oud. Durf erom te wedden mocht de paashaas zelf voorbij huppelen, schuift die gezellig mee aan tafel :-) . Kleine konijntjes of haasjes in hout of polystone zich nestelend in hooi of stro in je bord of bowl. Een aller charmant kopje met al of niet een afbeelding speciaal voor Pasen op. Leg het nonchalant neer op zijn zij, laat er een konijn uit komen piepen.  Wat verse wortelen erbij met loof, doet het uitstekend op een paastafel. Leuk ze per twee te bundelen, maak voorzichtig een knoop in het lof. Je kan ze ook samen binden met mooi ruw dik koord. Of zet enkele wortels rechtop in een mok, vul het wat op met hooi of stro, zet daar een konijntje bovenop.  Ook leuk zijn de kleine mini konijntjes, die over je bord huppelen tussen enkele hortensia bloemblaadjes. De tafel vul je verder op met een mand met bussel wortelen in. Of een vaas met bloemen. Strooi wat kleine chocolade eitjes in mooi gekleurde wikkels in pastel kleuren op tafel. Laat je inspiratie de vrije loop. Ook leuk is  je eventuele gasten het konijntje of haasje mee te geven als aandenken. Hang een naamkaartje om het konijntje/haasje. Ook mooi om zien is met lammetjes zo een tafel setting te maken. Zorg ervoor dat de tafel er gezellig,charmant en uitnodigend uitziet.

Column tafel aankleding Pasen 2018 A (1) - kopie

Kleine mini konijntjes

Column tafel aankleding Pasen 2018 A (2) - kopie

Subtiel

Column tafel aankleding Pasen 2018 A (3) - kopie

Charmant

Column tafel aankleding Pasen 2018 A (7) - kopie

Piep

Column tafel aankleding Pasen 2018 A (10) - kopie

Schattig

Column tafel aankleding Pasen 2018 A (13) - kopie

Happy easter

Column tafel aankleding Pasen 2018 A (15) - kopie

Wortelen als decoratie

Column tafel aankleding Pasen 2018 A (18) - kopie

Leuk

Column tafel aankleding Pasen 2018 A (24) - kopie

Met boodschap

Column tafel aankleding Pasen 2018 A (28) - kopie

Nestelend in wat gedroogd gras

Column tafel aankleding Pasen 2018 A (30) - kopie

Leuk uitnodigend

Column tafel aankleding Pasen 2018 A (31) - kopie

Lieflijk

Column tafel aankleding Pasen 2018 A (33) - kopie

Close up

Column tafel aankleding Pasen 2018 A (34) - kopie

Mooi

Column tafel aankleding Pasen 2018 A (36) - kopie

tafel setting voor Pasen

Column tafel aankleding Pasen 2018 A (37) - kopie

Bunny’s

Column tafel aankleding Pasen 2018 A (42) - kopie

There is a bunny in my cup

Column tafel aankleding Pasen 2018 A (43) - kopie

Close up

Column tafel aankleding Pasen 2018 A (44) - kopie

Leuke mok met Paas print

 

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook steeds vinden op mijn eigen pagina op Facebook: Ninneke’s corner.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie