Ninneke’s Corner |Paaslammetje op tafel

 

Column tafelaankleding met lammetje B (1)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns.

Rond Pasen verwachten we niet enkel de paashaas, ook dartel rondhuppelende lammetjes.

Paaslammetje op tafel

Column tafelaankleding met lammetje B (5) !!!!!

Leuk zo een lammetje

Word jij ook zo vrolijk van dartel rondhuppelende lammetjes. Die zo van die gekke bokkesprongen maken in de voor hun nog nieuwe wereld  te ontdekken. Achter elkaar aan door de wei lopen. Bovenop mama springen, speelse kopstoten uitdelen. Dat is toch een zalig schouwspel om van te genieten. Voor diegene die ook helemaal zo gek zijn op lammetjes., heb ik wat sfeerbeelden gemaakt voor de tafel met Pasen.  Had het al in mijn vorige blog even aangehaald, dat een klein lammetje in hout of polystone ook wel leuk zou zijn voor op het bord. Ben dan maar meteen op zoek gegaan naar geschikte lammetjes. Omdat lammetjes graag in het gras ravotten, heb ik ze wat groen onder hun pootjes gegeven. Wel geen gras, dat vind ik niet zo hygiënisch voor op het bord.  Vond wat cresson  (waterkers) een ideale oplossing. Het is groen, lijkt wat op gras en het is eetbaar. Je kan het nadien nog in een slaatje verwerken of voor soep van te maken. Je kan de lammetjes ook gewoon ergens etaleren onder een stolp, of in houten kratje met wat stro voor wat paassfeer in huis.

Column tafelaankleding met lammetje B (5) !!!!!

Beeeh beeeh

Column tafelaankleding met lammetje B (2)

Op wat waterkers

Column tafelaankleding met lammetje B (4)

Leuk voor de Paastafel

Column tafelaankleding met lammetje B (6)

Gezellig sfeervol en speels

Column tafelaankleding met lammetje B (7)

Lam op je bord

Column tafelaankleding met lammetje B (8)

Lief

Column tafelaankleding met lammetje B (10)

Fris wit met groen op je tafel

Column tafelaankleding met lammetje B (9)

Close up

Column tafelaankleding met lammetje B (1)

Leuk als paassfeer in huis

 

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook steeds vinden op mijn eigen pagina op Facebook: Ninneke’s corner.

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie