Libelle zomerweek 2018 | Win vrijkaarten bij Huisjekijken!

Disco-Love-desktop-header-middenDisco Love

op de Libelle Zomerweek

Love is in the air!Disco-op-de-Zomerweek

Laat de spiegelballen maar draaien, want van 21 t/m 27 mei viert de Libelle Zomerweek het grootste disco-feest van Nederland! We gaan op het Almeerderstrand swingen en meezingen en vieren de liefde. Liefde voor muziek, voor Libelle, voor shoppen, voor elkaar. Maar ook: voor een gezellig huis, fijne kleren, vrolijk groen en lekker koken. En dat allemaal omlijst door geweldige muziek en aangekleed zoals alleen Libelle dat kan.

WIN NU 5 x 2 VRIJKAARTEN T.W.V. 15.95 per stuk voor Libelle Zomerweek

Wil je kans maken op gratis toegang?

Reageer onder deze blogpost (aanmelden bij huisjekijken.com is gratis en zonder verplichtingen) met wie je naar de Libelle Zomerweek wilt gaan en maak kans op 2 toegangskaarten t.w.v. € 15.95 ps.

De winactie loopt tot en met 15 mei 2018.

De winnaars krijgen voor 20 mei 2018 bericht en de kaarten worden via de mail naar je toe gestuurd.

 

Helemaal Libelle

De Libelle Zomerweek is een onvergetelijk dagje uit met je moeder, zus, vriendin of collega. Honderden standjes om eindeloos te shoppen, inspirerende gratis workshops, lekker eten, wervelende modeshows, optredens van geweldige artiesten, interviews met bekende schrijvers en politici, een fantastische sfeer… Voor ruim 83.000 vrouwen dus weer genoeg redenen om naar de Libelle Zomerweek te komen!

vooruitzicht-lzw2018

Liefde dus. En disco. Met alle uitgelaten vrolijkheid die daarbij hoort. Gegoten in een inspirerend programma dat staat voor alles wat Libelle is: optimistisch, warm, gezellig en voor de vrouw van nu. Mis het niet, let’s groove & boogie on down!qvk8d4ni2exz_home_landscape_top_article_630x325

WIN NU 5 x 2 VRIJKAARTEN T.W.V. 15.95 per stuk voor Libelle Zomerweek

LZW-logoWil je kans maken op gratis toegang?

Reageer onder deze blogpost (aanmelden bij huisjekijken.com is gratis en zonder verplichtingen) met wie je naar de Libelle Zomerweek wilt gaan en maak kans op 2 toegangskaarten t.w.v. € 15.95 ps.

De winactie loopt tot en met 15 mei 2018.

De winnaars krijgen voor 20 mei 2018 bericht en de kaarten worden via de mail naar je toe gestuurd.

LZW2018-5

Love is in the air

op de Libelle Zomerweek

Van 21 t/m 27 mei viert de Libelle Zomerweek de liefde met het állergrootste disco-feestje van ons land. Kom samen met je moeder, vriendin, zus of collega naar het Almeerderstrand en geniet van een onvergetelijk dagje shoppen, leuke gratis workshops volgen, meezingen met bekende artiesten, inspiratie opdoen bij spetterende modeshows, nieuwe producten proeven en proberen en nog veel meer!

Laat het feest maar beginnen! Dit jaar staan er weer allemaal leuke artiesten op het programma tijdens de Libelle Zomerweek. Sommigen zagen we al vaker, maar natuurlijk zijn er ook weer nieuwkomers. Eén ding is zeker, het wordt een swingende week waar je bij moet zijn!

Mis ze niet!

De mannen van 4tuoze matroze zullen iedere dag het programma spetterend openen. Het kan kloppen dat je ze al eerder hebt gezien, want ze zijn al twee keer eerder op de Zomerweek geweest. Never change a winning team, toch?!

Een knappe man achter de piano mag dit jaar niet ontbreken. We hebben het natuurlijk over Ruben Hein! Hij speelt op vrijdag, dus mis hem niet.

Niet lang geleden was ze voornamelijk de achtergrondzangeres van onder andere Anouk. Wij vinden haar de queen of soulShirma Rouse! Dat wordt zeker weten een swingend optreden. Ze is te bewonderen op maandag en dinsdag tijdens de Happy Hour.h6m872zihmdw_home_landscape_top_article_630x325

Sjors van der Panne, bekend van The voice, is er dit jaar ook bij. Door de manier waarop hij gevoel weet te leggen in zijn nummers wordt hij ook wel de nieuwe Frank Boeijen genoemd. En dan hebben we het nog niet eens over zijn looks… Wij kijken er al naar uit! Sjors is te bewonderen op zaterdag en zondag.

Heb je niet gewonnen, maar wil je wel naar de Libelle Zomerweek? 

Bestel nu kaarten met € 4,- korting

Ga naar libellezomerweek.nl of naar een winkel van Primera of bel 0900-13 53 (€ 0,45/min, 10.00-22.00 uur).

Kom je met de auto? Bestel dan ook meteen een parkeerkaart. Dan betaal je € 7,- i.p.v. € 10,-.

21 t/m 27 mei 2018 * 10.00-18.00 uur * Almeerderstrand in Almere

Let’s groove & boogie on down!

 

Huisjekijken team en Libelle Zomerweek wensen je veel succes !

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie