Ditverzinjeniet.nl| Moederdag idee, 1 glaasje wijn?

20160429_105712In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! Deze keer hebben we voor je getest dit te grappige Invotis Wijnfles wijnglas voor de moeders getest, het was te doen we hebben maar 1 glaasje op!Deze gadget hebben we gezien bij deze te gekke webshop. We hebben al vaker leuke originele producten van dit bedrijf mogen testen. Deze keer denken we mee met moeders die lekker 1 wijntje drinken met vriendinnen maar uiteraard is dit ook heel leuk om cadeau te geven aan een vriendin die ook wel van 1 glaasje houdt!

De test door onze redactie van dit gigantisch wijnglas voor dorstige moeders is geslaagd. We ontvingen de  fles in een stevige doos en zat goed verpakt. Snel open gemaakt en een fles wijn erin gegooid, daarna weten we het niet meer …

Finally! A wine glass that fits my needs!

20160429_105653

 

Wij zijn helemaal ondersteboven geworden van dit wijnglas en krijgt dan ook de stempel GOEDGEKEURDwebwinkelstempel HK PROOF

Je koopt dit wijnglas online bij Ditverzinjeniet.nl voor €18.95big-wine-glass---600-ml-wit-en-rood

Meer leuke moederdag ideeen of andere leuke gadgets bekijken klik hier

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “Ditverzinjeniet.nl| Moederdag idee, 1 glaasje wijn?

Geef een reactie