Vakantie huisjekijken bij … |Leuke villa Figuera op Ibiza

Archivo 23-6-17 20 52 54gesponsord

Vakantie huisje kijken is woningen bekijken, maar misschien zelfs wel huren voor een lekkere vakantie deze keer gaan we kijken op Ibiza.

speciaal voor de lezers van dit blog bieden we 5% korting aan op een verblijf van 2 weken

Leuke villa’s op Ibiza, zwijmel lekker mee…

Archivo 23-6-17 20 55 11Het leuke van ons werk is, naast onze gasten een onvergetelijke vakantie bezorgen, het binnenkijken in fantastische villa’s, uiteenlopend van originele finca’s tot uiterst luxueuze villa’s die niet zouden misstaan in Beverly Hills. In ons aanbod hebben we huizen en villa’s in heel uiteenlopende prijzen, zodat we voor ieders portemonnee een passend vakantieverblijf kunnen aanbieden, met advies op maat en persoonlijk contact van aanvraag tot vertrek.Archivo 23-6-17 20 55 46

Graag willen we deze keer de villa Figuera eens uitlichten. Een prachtige villa, gelegen in Es Cubells. Es Cubells is een leuk klein dorpje in het zuiden van het eiland Ibiza, niet ver van Cala D’Hort, een kleine baai met zandstrand, kraakhelder water en uitstekende visrestaurants.Archivo 23-6-17 20 48 12

Figuera betekent in het Nederlands de Vijgenboom en die staat dan ook centraal in de tuin. Doordat de boom laag blijft en breed uitgroeit kan men er in de zomer heerlijk in de schaduw onder vertoeven.Archivo 23-6-17 20 54 47

De mooie tuin van de villa heeft uiteraard een zwembad met zonneterras. Een leuk detail in de tuin is de halfronde vaste lounge hoek met lekkere kussens erin, vanwaar men een prachtig uitzicht heeft over zee. Dit is een ideaal plekje om s ’avonds een wijntje te drinken en wat tapas te eten.Archivo 23-6-17 20 55 36

Langs de hele voorkant van het huis ligt een overdekte veranda. De woonkamer en twee van de slaapkamers komen daarop uit. Figuera heeft in totaal drie tweepersoonsslaapkamers met elk een eigen badkamer, een woonkamer, een eetkamer en een open keuken die van alle gemakken is voorzien.

Naar onze mening heeft deze villa alles in huis voor een superleuke vakantie, en

speciaal voor de lezers van dit blog bieden we 5% korting aan op een verblijf van 2 weken.

Wil je deze villa boeken? Vermeld dan “huisjekijken” op het contact formulier van de website.

Links

Figuera – https://www.vakantievillasinibiza.com/vakantie-villa-huren-ibiza-figuera

Leuke Villa’s op Ibiza – https://www.vakantievillasinibiza.com/

Saludos Archivo 23-6-17 20 52 54

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie