last call voor vaders en kinderen: zondag is het moederdag!

Denken jullie eraan dat het zondag Moederdag is?

Hebben jullie nog niets gekocht of gemaakt voor Moederdag? We herinneren jullie er graag aan dat het zondag Moederdag is, jullie hebben dus nog even tijd om naar de winkel te gaan of zelf iets moois in elkaar te zetten. Misschien heeft moeders een duidelijke hint gegeven, dan is het natuurlijk een makkie en durf je niet zonder het gewenste pakje ten tonele te verschijnen zondag (vergeet het ontbijtje niet, want dat moet evengoed!), maar er zullen ook moeders zijn die graag verrast willen worden.

IMG_7328

Hoe?

Last-minute inspiratie nodig? Nou, jullie hebben mazzel! Ons Huisjekijken-Team bestaat voornamelijk uit dames en daar zitten aardig wat moeders bij. Wat staat bij ons HK-Team op nummer 1?

Naast bloemen, chocolaatjes, parfummetjes, boeken, ‘de rest van het jaar opgeruimde kamers’ ……………  worden de dames uit ons team het aller- allergelukkigst van een – ik citeer- ‘met liefde zelf in elkaar geknutseld kadootje’, uiteraard voorzien van knuffel en versje en natuurlijk het ontbijt! Dat we ons daarna nog een half uurtje mogen omdraaien in onze eigen geknoeide kruimels omdat we op deze ene dag in het jaar mogen uitslapen, nemen we graag voor lief.

159385274281887605A3B0uzsjcOok als de kinderen al wat groter zijn is de wens vooral dat ze er ‘aandacht aan besteed hebben…’ Aan wat; dat maakt niet zoveel uit. Maar ach, welke moeder houdt niet van een mooi boeketje, een lekker geurtje?

moederdag1

Dus…

…vaders en kinderen. Tijd om aan het werk te gaan. Doe moeite, zorg voor een ontbijtje, maar bovenal:

wees lief en creatief…

(de rest van het jaar ook)

Maak van elke dag een Moederdag 

 

Redactie Huisjekijken

Nou kunnen wij ons voorstellen dat jij als moeder zelf dit blogje ook even hebt gelezen. Misschien moet je immers zelf ook nog naar de winkel voor je eigen (schoon-) moeder. En ben jij zelf wél van de hints? Dan hebben we het je dit jaar gemakkelijk gemaakt; je hoeft alleen dit berichtje maar even naar je hubbie of je kids te sturen.... Graag gedaan :)

Ook op onze website kun je terecht voor inspiratie of inspirerende moederdagfoto’s.

 

 

Geef een reactie