Huisjekijken Extra | lastminute moederdagkadootje!

Berry-Basket-Gift-2-e1428183083244Nog snel iets leuks maken voor je moeder of je schoonmoeder? Met een klein beetje creativiteit kom je een heel eind. Een praktisch kadootje creatief ingepakt. Een kleinigheidje dat je ook met je kinderen snel in elkaar zet.

diy towel giftset

met free printable label

Berry-Basket-Tea-Towel-Gift-Set-e1428183691761

Wat heb je hiervoor nodig?

– een leuke theedoek

– een spanen fruitmandje. Bij de groentenman vind je vast een spanen mandje waar de aarbeien of blauwe bessen in zitten.

– verf in de kleur die leuk past bij de theedoek die je hebt gekocht

– touw om het geheel leuk in te pakken

– een printer om het label mee uit te printen

– stevig papier om het label op uit te printen

– evt leuk bedrukt papier en/of taartrandjes

Tea-Towel-Gift-Set-e1428120088665

Aan de slag:

Print de theelabels uit in het formaat dat je zelf verkiest. Je kunt ze hier downloaden: zelf uitprinten labels 

Begin met het verven van je fruitmandje. Je kunt er voor kiezen het hele mandje te verven, maar alleen de bovenste rand is natuurlijk ook heel erg leuk. Heb je meerdere theedoeken, kijk dan hoeveel er in je mandje passen. Het is ook heel leuk elke theedoek apart in een mandje te doen en de mandjes schuin op elkaar te stapelen en in de stapel in cellofaan in te pakken.

Tea-Towel-Gift-Set-Printable-Tag-e1428120419974Heel leuk is het om taartrandjes mee in te pakken; laat nog net een stukje van een taartrandje naast je handdoekje uitsteken of zet je mandje op een taartrandje of op leuk bont bedrukt papier voor je het in cellofaan verpakt. Misschien kies je ervoor geen cellofaan te gebruiken. Gebruik dan alleen touw en een van de uitgeprinte label.

succes gegarandeerd!

deze leuke DIY vonden wij voor jou op thecasualcraftlete.com

moederdagverpakkingWil je nog meer inpakinspiratie? Klik dan hier voor deze leuke DIY verpakking.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie