Voor jou getest | #Dit verzin je niet.nl : Aankliklamp en ook nog leuk, licht zonder stroom!

loooqs-hanglamp-trekkoord-met-led-hoofdIn deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! Deze keer hebben we voor je getest de leuke LOOOQS Pull lamp

loooqs-hanglamp-trekkoord-met-led-hoofd Ken je dat? Je wilt in de trapkast iets zoeken en het is donker, geen aansluitpunt voor een lamp aanwezig of een stekkerdoos. Of je wilt op zolder achterin bij het verste puntje die ene doos pakken maar je ziet geen hand voor ogen. Dan hebben we nu wat leuks voor je getest. Via de website Ditverzinjeniet.nl ( hoe verzin je die naam, te leuk) kwamen we op deze gadget. De LOOOQS Pull lamp.

Past helemaal bij onze Huisjekijken interieurs en is ook echt super handig.  Je hangt de Pull lamp op aan het touwtje en je trekt en…

Whalla je hebt licht in de duisternis!

20160414_085209Wij gebruiken hem in de trapkast maar daar is die eigenlijk te leuk voor.

Maar onze inspiratie gaat dan ook verder. Wat leuk om in de boom te hangen op een zomeravond en wat handig bij je tent op de camping. Hang er een paar bij elkaar en je hebt een party verlichting die je ook nog eens ergens anders voor kunt gebruiken.

Wij vinden hem super geslaagd en geven dan ook het Huisjekijken stempel ! webwinkelstempel HK PROOF

De kunststof lamp is er in vijf kleuren: zwart, blauw met rood, rood met zwart, wit, lime met blauw. Genoeg keus dus.loooqs-hanglamp-trekkoord-met-led-vrijstaand

Lime met blauw
Blauw met rood
Rood met zwart
Wit met zwart
Zwart

Deze leuke lamp kost slechts € 9,95

Meer weten over dit leuke product klik dan hier 

 

 

 

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie