Vloerkleden zijn een essentieel onderdeel van je interieur. Het valt niet altijd direct op wanneer ze er zijn, maar wanneer ze er niet zijn voel je dat direct. Een vloerkleed kan een ruimte in een woning maken of breken. Geheel volgens de huidige trend willen we je een paar geweldige groene vloerkleden

laten zien en wat het doet met een woonruimte.

De opvallende industriële eyecatcher

Opvallen doet dit groene vloerkleed zeker, wanneer je het een plekje geeft in jouw woonkamer. Door het drukke patroon heeft het groene vloerkleed een stoere uitstraling. Het geeft je woomruimte een industriële look.

vloerkleed-twin-ruit-groen-creme

Subtiel en bijzonder

Subtiel en toch bijzonder. Dit kelim groene kleed komt in elk interieur tot zijn recht. louis-de-poortere-vloerkleed-the-fading-world-jade

Speels 

Groen dat op speelse wijze bijvoorbeeld de kinderkamer een stoere look geeft. Leg het kleed naast het bed, zoek een leuk bijpassend behang, de kamer is gelijk kind en puberproof.vloerkleed-star-groen

Vintage

Hoewel het woord vintage een ander woord is voor tweedehands, betekent dit niet dat de vintage stijl ouderwets is. De vintage trend is juist ontzettend modern. Een groen vloerkleed in de vintage stijl straalt dezelfde doorleefdheid uit, zonder dat dit ook echt zo is. Je hebt een enorme keuze in vintage kleden kijk eens in de groene collectiefraai-vintage-vloerkleed-wonder-groen-zwart

Een toevoeging aan iedere woonruimte

Wat het eenvoudig maakt om een vloerkleed bij de rest van het interieur te laten matchen is om  één of meerdere kleuren van het tapijt terug te laten komen in de overige interieur. Kussentjes, kaarsen, vaas of plaid in de kleur is al voldoende voor een total look. fraai-vintage-vloerkleed-wonder-stripe-groen

Een vloerkleed voegt echt wat toe aan jouw interieur, van welke interieurstijl je ook houdt. Een warme uitstraling, passend in elk interieur. Denk je er inmiddels al aan om te kiezen voor een groen vloerkleed?

ibi5-vintage-vloerkleed-es-vedra-blauw-groen