Voor jou gespot| te gekke nieuwe collectie eetkamerstoelen

10116170_3In deze rubriek spotten we voor jou de nieuwste, leukste of origineelste meest uiteenlopende producten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! Wil je al onze eerdere aanbevelingen bekijken klik hier. Deze keer hebben we voor je hebben gespot…een te gekke nieuwe collectie eetkamerstoelen. Maar welke kies je?logosite_juli2016

Wanneer je veel uren moet doorbrengen op een eetkamerstoel omdat je bijvoorbeeld thuiswerkt of gezellige diners organiseert, dan is een comfortabele stoel onmisbaar. Daarom laten we je in deze blog  de nieuwe collectie eetkamerstoelen zien in verschillende woonstijlen, van  industriële eetkamer stoelen tot landelijk. Welke is jouw favoriet?Banner2-eetkamerstoel

In het eetkamer stoelen assortiment is een ruim aanbod te vinden. Er zijn diverse kleuren, vormen, poten en materialen mogelijk.  Eetkamerstoelen zijn belangrijke sfeermakers in huis. Modern, klassiek of juist tijdloos?  Maar wat past bij jou? Waar kun je terecht voor de meest fijne eetkamer stoelen waarmee je jouw eethoek stijlvol kunt inrichten? Eetkamerstoelen kunnen een flinke investering zijn. Daarom is het goed om te kiezen voor de juiste stijl voor jouw interieur en wensen. We laten een paar van onze favorieten aan je zien;

LANDELIJK WONEN

STOER WONEN

MODERN WONEN

Welke uitvoering kies je?

Bij het kopen van een eetkamerstoel en let je niet alleen op de uitvoering maar ook op het materiaal en comfort. Eetkamer stoelen zijn vaak in vele kleuren en materialen zoals: hout, leer, kunstleer, stof of chroom verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor eetkamerstoelen met armleuning of zonder armleuning. Let bijvoorbeeld ook op of de stoelpoten ook geschikt zijn voor jouw vloer. Wil je een makkelijk verplaatsbare stoel? Eetkamerstoelen met wielen zijn ook handig als bijzet fauteuil, ideaal om even bij te schuiven als je visite hebt. Je ziet, genoeg om over na te denken en  je goed te laten adviseren300013722_1all-shops-banner-poortvliet

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie