Voor jou getest | #Dit verzin je niet.nl : De Wicked Wedge Opblaasbare chillstoel

20160605_151600In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende producten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! Deze keer hebben we voor je getest de leuke  Wicked Wedge . De ruggensteun voor uit en thuis.Deze keer hebben we een leuke gadget die ook echt handig is. We hebben de Wicked Wedge getest. 20160605_150820We hadden hem al even in huis maar we moesten “even”wachten tot het Nederlandse weer ons de mogelijkheid gaf dit te doen. We zijn namelijk naar het strand gegaan om deze gadget te testen.

De eerste gedachte was dat het niet comfortabel zou zijn. Maar nadat we met onze eigen longinhoud het kussen hadden opgeblazen en er een lekker handdoekje overheen hebben gelegd, bleek al snel dat we een top item te pakken hadden. 20160605_151600Het hangt heerlijk met een bakkie koffie of een drankje in je hand en om lekker te kletsen, het ligt ook nog eens goed om te zonnen. 20160605_152030Voor het zonnen hebben we een beetje lucht eruit laten lopen. De Wicked Wegde werd een gewild item die middag want ook de kids wilden er graag mee chillen.20160605_151658 Affijn, deze gadget is opgeborgen in de vaste uitrusting voor het strand!

Wij vinden hem super geslaagd en geven dan ook het Huisjekijken stempel !webwinkelstempel HK PROOF

Product informatie;

Ruggensteun en kleedje in één

Het is heerlijk om in het zonnetje in het gras te liggen, maar na een tijdje krijg je waarschijnlijk rugpijn. Of tijdens een festival is er geen plek meer op de eetkraambankjes, maar je hebt dringend behoefte om even ergens te zitten. De WickedWedge Opblaasbare chillstoel is jouw draagbare ruggensteun en kleedje in één. Nooit meer een vieze kont, nooit meer een pijnlijke rug voor jou. Het opblaasbare kussen is binnen no-time vol en is dan lekker stevig. En wanneer het kussen niet is opgeblazen past het makkelijk in je tas, want het kleine pakketje is even groot als een klein boek.

Opblaasbare chillstoel in drie kleuren

Ook binnenshuis is de WickedWedge Opblaasbare chillstoel fijn om te gebruiken. Bijvoorbeeld als je ligt te lezen in bed, maar je kussens niet goed blijven liggen. Of om tegenaan te leunen wanneer je lieve vriendje ontbijt op bed voor je heeft gemaakt. De waterafstotende basis is eenvoudig schoon te maken met een nat doekje en je hoeft je niet druk te maken om een natte ondergrond. De buitenkant is gemaakt van zacht flockmateriaal voor een comfortabel gevoel. De WickedWedge Opblaasbare chillstoel is leverbaar in drie kleuren: blauw, grijs en roze. Je koopt hem online bij Ditverzinjeniet.nl.

Meer weten over dit leuke product klik dan hier

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie