Voor jou getest| HK proof stijlvol hondenkussen

DSC_0132In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! . Deze keer hebben we voor je getest… 

Een stijlvol hondenkussen

Ken je dat probleem, lieve hond, leuke mand, maar hij/zij  gaat ‘s nachts op de bank prins heerlijk liggen slapen ! En je hele bank zit iedere dag onder het haar… Nou wij van het testpanel kennen het probleem wel. Laat nu net de leuke firma Dog’s Companion een email sturen of we interesse hebben in een test voor een hondenkussen. Nou …ja, graag!

De eerste vraag die dan komt is, past het wel bij mijn interieur ? Is het wel een mooie kwaliteit? Wil mijn hond wel aan een slaapkussen in plaats van een heerlijke bank waar de mensen ook op zitten ?

Het antwoord is unaniem Ja.

Het kussen en de bijpassende hoezen hebben we besteld in de maat L voor een middelgrote hond. De spullen waren mooi verpakt en de verzending super snel. En wat lief een zakje met honden  brokjes was ook ingesloten. Dat maakt het altijd net wat leuker. Mijn hond is nieuwsgierig van aard en zat zowat in de doos bij het uitpakken. Het begon al goed. Daarna de verschillende hoezen bekeken, 1 voor binnen en buiten de grijze met glans, een aqua blauwe voor binnen en een ribhoes voor in de winter. Je kunt het maar vast in huis hebben toch ?

De stoffen zijn erg mooi en kwalitatief hoogwaardig en het kussen is flink van formaat; dat moet lekker chillen worden voor de hond!DSC_0102

De test :

Toen kwam de ultieme test, kiest de hond voor het heerlijke hondenkussen of gaat ze voor de oh zo verleidelijke bank?

Zie hier het resultaat, ok, ik moet eerlijk bekennen dat ze voor de foto’s is gaan poseren, maar madam heeft het kussen verkozen boven de bank. Geen haren meer op de bank en geen kussens en stoelen etc. meer op de bank om haar ervan af te houden.DSC_0132

Conclusie: Zij blij en wij blij. 

Biedt het produkt wat je er van verwacht?

Ja het is een duur (zame) aanschaf, moet gezegd, maar daarvoor heb je wel een mooi en comfortabel hondenkussen dat ook nog eens passend is in het interieur door de grote keuze aan mooie kussenhoezen. En laat dat bij Huisjekijken nou net een belangrijk ding zijn. We moeten met de seizoenen mee en vanaf nu de hond dus ook.

 

Het Dog’s Companion stijlvolle hondenkussen is HK proof!webwinkelstempel HK PROOF


Wil jij ook meedoen met de rubriek “Voor jou gestest” en heb jij een leuk produkt op het gebied van Wonen en Lifestyle, stuur dan een email aan huisjekijkenredactie@outlook.com o.v.v. Voor jou gestest. En wie weet wordt jouw produkt uitgekozen en getest door ons panel. Wat biedt het jou ? Een grote doelgroep die dagelijks onze website en dus jouw produkt onder ogen krijgt met een goedkeuring van HK. 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie