Voor jou getest | LED Maanlamp voor kleine astronautjes!

20151005_173742In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! Deze keer hebben we voor je getest de LED Maanlmap.

De gezellige LED maanlamp

Kan jouw huiskamer wel wat romantiek gebruiken? Of ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die helemaal gek is van astronomie? Dan is de LED maanlamp wat voor jou. Met het maanlicht in je kamer weet je zeker een romantische sfeer te creëren. De unieke lamp heeft het uiterlijk van de maan. Hij heeft de vorm van een halve cirkel, die eenvoudig aan de muur te bevestigen is.

De LED maanlamp is niet alleen een lamp met het uiterlijk van de maan: hij doorloopt ook de maanfasen. Zo ga je van een nieuwe naar een volle maan in dertig dagen: dezelfde periode dat de echte maan ook door alle fasen gaat.

Je koopt de LED maanlamp online bij Ditverzinjeniet.nl. Dit leuke online gadgetbedrijf heeft hele leuke en orignele kadootjes voor een verjaardag of voor jezelf!

Deze maan is bij onze kinderen in zeer goede aarde gevallen en zijn ook niet meer bang in het donker.

webwinkelstempel HK PROOF

 

Wil je al onze eerdere aanbevelingen bekijken klik hier.

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie