Voor jou gespot |Makeover met een dakkapel

foto 2Een makeover met een dakkapel

Af en toe is het tijd om je huis eens flink onder handen te nemen. Dit kan je doen door middel van een kleine verbouwing, het omgooien van je interieur of een combinatie van beide. Deze combinatie kun je bereiken met het plaatsen van een dakkapel. Een dakkapel kan al binnen één dag geplaatst worden en ook de dakkapel kosten kun je laag houden.foto 1

Ga voor wit

Door een kamer wit te verven creëer je meer ruimte in een kamer, dat weet iedereen. Hou hierbij dan ook rekening zodra je besluit een dakkapel te kopen. Kies voor de binnenkant van de raamkozijnen dan ook voor een witte kleur, of een kleur die erop lijkt. Ook door de eventuele vensterbank wit te verven, creëer je meer ruimte in de kamer. Wil je er zeker van zijn dat het verven op een goede manier gedaan wordt? Huur dan een schildersbedrijf in. Een professionele schilder weet dit project door zijn kennis en expertise tot een geslaagd einde te brengen.

Creëer nog meer ruimte

Naast het wit maken van de ruimte zal de dakkapel zelf al meer ruimte creëren. Met een dakkapel creëer je een stuk meer licht en ruimte, waardoor de uitstraling van je zolderkamer volledig kan veranderen. Je oude zolderkamer wordt hierdoor ineens een frisse en ruime slaapkamer, woonkamer of badkamer. Alle opties liggen open en het mooiste is: je mag deze ruimte ook nog eens volledig opnieuw inrichten.

De kans om de boel opnieuw in te richten

Het opnieuw inrichten van een kamer: voor de interieur junkies onder ons is dit zeker geen vervelende klus. Maar hoe pak je het opnieuw inrichten van deze kamer aan? Door de dakkapel zijn er ineens een stuk meer mogelijkheden. Verplaats je slaapkamer bijvoorbeeld naar zolder om te kunnen genieten van privacy, rust en een mooi uitzicht. Als je de invulling van de kamer hebt bepaald, kun je een start maken met het inrichten van de ruimte.foto 2

Creatief met een dakkapel

De dakkapel kan een mooie en praktische toevoeging zijn. Maak in je dakkapel bijvoorbeeld een ladekast of creëer een gezellige zithoek in je dakkapel. Je kan de dakkapel volledig naar eigen wens inrichten. Dan eindig je met je eigen, persoonlijke plek in huis, waar je nog een lange tijd van kan genieten.

Bron afbeeldingen: Houzz.com

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie