Voor jou getest | vanNatuurlijk.nl haalt buiten naar binnen!

gesponsord

IMG_0358In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende producten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle!
 
Wil je al onze eerdere aanbevelingen bekijken klik hier.

Nederland heeft er een interieurwebshop bij. En niet zomaar één. VanNatuurlijk heeft voor jou de gezelligste, warmste en meest ongerepte woonaccessoires gezocht en gevonden. Authentieke producten met een landelijke look & feel, gemaakt van pure materialen uit de natuur. Woondecoraties die je interieur een echte boost geven dus! En weet je wat nog mooier is? Dat VanNatuurlijk op zoek blíjft. Net als de natuur die continu verandert, vind je steeds nieuwe producten in het assortiment. Zo kun je je interieur perfect aanpassen aan de kleuren en sfeer van het seizoen.

Ongerept maakt bemind

De natuur fungeert al eeuwen als inspiratiebron. Niet alleen voor onze dromen, kunst en reizen, maar zeker ook voor voeding, kleding en interieur. Waar we ooit hielden van gepolijst, glanzend en perfect, gaan we tegenwoordig steeds meer voor ruw, wild en origineel. We willen weten waar onze producten vandaan komen en we willen ze recht van de bron. Van buiten rechtstreeks ons huis in. En VanNatuurlijk snapt dat.

Palmbladeren en kokosfruit aan de muur

In de collectie vind je veel handgemaakte en mooi afgewerkte kransen. Van suikerappel, amandelnoot en bladeren van de kokospalm bijvoorbeeld. Je muur of tafel ademt meteen sfeer uit. Ook met de andere wanddecoraties, zoals wandpanelen van bladeren, berkenschijven en boomschors, onderstreep je jouw persoonlijke stijl. Met de authentieke schotels, schalen en plateaus van oud hout geef je je inrichting een landelijke touch. Mixen & matchen is toegestaan!

Aandacht met een hoofdletter A

De decoratieve producten van VanNatuurlijk worden met zorg geselecteerd en gemaakt. Er is gebruikgemaakt van sterke en échte materialen met een lange levensduur. Wedden dat je jarenlang van deze sfeervolle interieurproducten geniet? Zelfs bij het verpakken is niet bespaard op aandacht en gevoel voor stijl. Je ontvangt de producten in een stijlvolle doos thuis. Of het nu een fijn cadeau is voor jezelf of een mooi cadeau voor een bijzonder persoon: succes gegarandeerd!

En die aandacht hebben we zelf ervaren want de krans die wij mochten ontvangen bereikte ons ongeschonden in een prachtige box. Mooi en stijlvol. Bij het openen van de doos wacht je nog een verrassing: de krans is verpakt in een mooi folie en het geheel is afgewerkt met een passend lint. Een kadootje (ook voor jezelf!)…

pizap.com14541806735141En al vinden we de verpakking mooi om naar te kijken, we kunnen niet wachten om te zien welke natuurschat er schuilt in dit prachtige pakket. Want natuurschatten dat zijn het, alle producten van VanNatuurlijk komen uit de natuur. En naast palmbladeren en berkenschijfjes – die we meteen zouden herkennen – wordt er gebruik gemaakt van materialen uit de natuur waar we nog nooit van hebben gehoord. Nucifera, Atafruit, Palmflower en Badam zijn namen die wij niet dagelijks gebruiken. Maar wat een prachtige begrippen als ze zijn verwerkt tot krans of wandpaneel!

 

Als we onze krans uit het mooie folie halen zien we meteen dat we hier niet met ‘zomaar’ een krans te maken hebben. De krans is prachtig van vorm, mooi gevuld en heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Dat kan ook niet anders, hij ís helemaal van natuurlijke materialen. Onze krans is gemaakt van Ata Fruit, ook wel suiker-appel genoemd. Een vrucht die oorspronkelijk in Tropisch Amerika en Azië voorkomt. Hij heeft een doorsnede van 40cm in de kleur grey-wash. De afwerking is van een hoog niveau; de kransen van VanNatuurlijk hebben een metalen ophangring en een mooi afgewerkte sisal achterkant. Mooi aan de muur en op tafel.

Door zijn compacte vorm en neutrale kleur past de krans in ieder interieur; strak, shabby, landelijk, brocante… Het is nog moeilijk kiezen waar wij onze krans gaan hangen. Iedere week een andere plek misschien?

Op het oude deurtje dat los in de keuken staat hangt hij erg mooi tegen de rode achtergrond. Maar tussen de brocante vondsten misstaat hij ook niet…

12607158_659934914144343_1667376587_n

Toch besluiten we dat hij voorlopig op het oude laddertje blijft hangen met de plaid die dezelfde kleur heeft. Staat gezellig, toch?

12647700_660557410748760_1542838830_nMooi, apart, VanNatuurlijk(e) materialen, een decoratie waar je jarenlang plezier van hebt en een kadootje om te krijgen én om te geven! Dat maakt dat wij deze krans en de producten van VanNatuurlijk bekronen met het stempel HK-proof!

webwinkelstempel HK PROOF

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie