blueberry lane | zomeravondtuin…

Nazomertuin - blog.blueberrylane.nlSanne woont samen met haar man, peuter en baby in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog blueberry lane, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen. Vandaag geeft ze tips hoe je de laatste fijne zomeravonden nog sfeervol kunt benutten. 

Nu de avonden weer langzaamaan korter worden en de zon steeds iets vroeger achter de huizen verdwijnt is het einde van de zomer steeds beter in zicht. Of het nou in een tuin, balkon of op het dakterras is, het is de hoogste tijd om het nog even extra gezellig te maken buiten en tot in de late uurtjes in de buitenlucht te vertoeven!

Het is misschien wat frisjes ‘s avonds, maar met het kacheltje lekker aan en een warm wollen vest kom je de avond wel door. En om het extra gezellig te maken, een snelle en simpele DIY! Kies een mooie bloempot, vul deze met zand en steek er een aantal lange kaarsen in. Combineer verschillende kleuren voor een vrolijk geheel.

Vul een pot met zand en lange kaarsen - blog.blueberrylane.nl

Deze is iets ingewikkelder,maar als je handig bent met een haaknaald dan knutsel je ze waarschijnlijk zo in elkaar!

Haak mooie buitenlampjes - blog.blueberrylane.nl

Of voor een kleurrijk en romantisch geheel vul je een grote zinken teil met water, en maak je het geheel compleet met drijvende kaarsen en sfeervolle bloemen. Dat wordt genieten!

Drijvende kaarsen en bloemen voor een kleurrijk geheel - blog.blueberrylane.nl

 

Hoe ziet jouw zomeravondtuin er uit?

Ben je benieuwd naar nog meer inspiratie, kijk dan eens op mijn blog, blog.blueberrylane.nl

Groetjes Sanne
blueberry lane

OVER Sanne

Sanne woont samen met haar man Rick, dochter Liz en zoontje Stef in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog ‘blueberry lane’, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie