Blog Magazine

MWSnap672 2016-07-01, 17_47_25

Team Huisjekijken

Our Story https://www.facebook.com/Huisjekijken/ ook your story ?
Daarom wil ik jullie graag kennis laten maken met Huisjekijken.com en ben ik concreet op zoek naar mensen die interesse hebben in de rubrieken “#Vakantiehuisje kijken bij, #Huisjekijken in het buitenland bij, #Voor jou gespot en #Voor jou getest”. Lees je mee?

De missie van Huisjekijken.com® is elkaar inspireren op het gebied van #woon- en #lifestyle. We geven onze leden met de internetsite www.huisjekijken.com® en diverse social media (Facebook + 93.000, facebook besloten groepen +44.000 en +6.000 leden, subgroepen en Instagram 8000 leden doelgroep vrouwen tussen de 16 en 75 jaar), de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Het doel is elkaar inspireren. Met deze unieke opzet van Huisjekijken.com® creëren we een platform voor een feel good beleving al vanaf 2008.

“For A Happy Feeling “#FAHF

→De #BLOG Magazine | BLOG
We bieden een blogmagazine aan dat geheel is samengesteld door onze leden zelf. Een actief blogmagazine met wekelijks wisselende onderwerpen en bloggers. Op de blogmagazine kun je lezen over wonen en lifestyle met als uitgangspunt “A Happy Feeling”. De blogmagazine volgt de laatste trends en biedt onderwerpen die inspirerend zijn. Er komen ook deskundigen aan het woord. Ook geïnspireerd geraakt door de blogmagazine en denk je iets voor ons te kunnen betekenen, neem dan contact op met onze redactie via mail naar huisjekijkenredactie@outlook.com. o.v.v. gastbloggers en/of adverteerders

#Partners
We werken als influencer en hebben veel crossmediale samenwerkingen.
Door middel van samenwerking met diverse partners, kan Huisjekijken.com® aantrekkelijke deals-producten en content aan de leden aanbieden. De partners van Huisjekijken.com® zijn breed georiënteerd en deskundig op hun vakgebied. Huisjekijken.com® kan op deze manier aan haar leden zeer scherpe aanbiedingen of leuke gratis producten geven. Interesse in een leuke samenwerking mail dan huisjekijkenredactie@outlook.com o.v.v. samenwerking

→Waar het Allemaal begon…
Huisjekijken® is in 2008 op Hyves gestart door Susan de Kok (Finder/inspirator/blogger). Gluren bij de buren, ideeën uitwisselen, sfeertjes proeven, inspiratie op doen, foto’s uitwisselen, plezier maken, zomaar een paar kernwoorden die deze site daarna tot een grote hype hebben gemaakt. Het “huisjekijken” blijft tot op de dag van vandaag een inspirerende bezigheid. Maar we hebben het breder getrokken door niet alleen in huis te kijken maar ook naar de mens en zijn/haar leefwijze (lifestyle) met als doel een “#A Happy Feeling” bij onze leden.

Team #Huisjekijken